Hvad er Agile?

Agile

Hvad er Agile?

Den virkelig verden

Hvis man altid vidste hvordan ens hverdag ville se ud, ville man få mest ud af sin tid ved at planlægge langt ud i fremtiden. Dog er den virkelig verden ikke altid forudselig.

  • Man kan blive syg, og dermed ikke kunne tage på arbejde.
  • Man kan få gæster, og dermed få ændret sin weekendplaner.
  • Man kan være offer for et tyveri, og dermed bruge de næste par timer på at tale med politiet.
  • Man kan få dårlige nyheder i et telefonopkald. 
INTEGU - Agile Manifesto

Agile

“Agile” er arbejdsmetode som sætter fokus på iterationer, adaptation til ændringer og korte tidshorizonter. 

For at kompencere for de konstant ændringer af den virkelige vælger man at reducere planlægning til korte 2-3 ugers “sprints”.

sprints

I verdenen af softwareudvikling handler det om at kunne adaptere til nye kundeønsker, funktionaliteter, kravspecifikationer m.m. 

 

I den virkelig verden vil der aldrig være et fuldstændig komplet sæt at krav. Derfor udvikler vi applikationer og programmer løbende som kravene bliver opdages eller ændres.

 

For at understøtte de løbende kravændringer, arbejder man ud fra “sprints”. Det vil sige at man tager cirka 1-2 funktioner i fokus over en periode på 2-3 uger. Målsætningen er at have de nye funktionaliteter færdig i slutningen af sprintet. Dermed kan funktionerne fremvises til kunder og kollegaer, som vil kunne give forslag til forbederinger.

 

Reference

Ingen Referencer På Denne Side.

Scroll to Top
INTEGU - Cookie-consent

INTEGU uses cookies to personalize your experience and provide traceability for affiliate links. By using the website, you agree to these terms and conditions. To learn more see the privacy policy page.